csomagpontkicsi

Fizetés

 

A megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél minden a Vevőt terhelő fizetendő költséget tartalmaz. A számlát, a garancia levelet a csomag tartalmazza.
Vevő a következő fizetési módok közül választhat:


1. Utánvét

A megrendelt áru postai kézbesítése során, az áru átvételével egyidejűleg, személyesen a futárnak, vagy a választott átvételi helyen (Postapont, MOL kút) fizeti ki készpénzben a termék végösszegét és az esetleges szállítási díjat. Amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodik a szállítási címen megadott helyen, úgy a Postahivatalban kell fizetnie.

2. Előreutalás

Vevőnek a termék árát a következő bankszámlára kell utalnia: WEBCUCC KFT. H&K BANK  10401048-50526681-81561008. A Vevő az áru átvételét megelőzően, a bankszámláját vezető pénzügyi intézetnél, a rendelés leadásától számított 8 munkanapon belül kell, hogy elindítsa a tranzakciót. Amennyiben ezt a megadott határidőig nem teszi meg, úgy a 9. munkanapon rendelése lemondottnak minősül és erről Vevő e-mailben értesül.

3.PayPal 

Paypal fiókból, vagy bankkártyával a PayPal rendszerén keresztül történő fizetés a rendelés során online. A PayPal fizetés során felszámolásra kerül a PayPal fizetés tranzakciós díja, ami körülbelül 90Ft + a termék értékének 3%-a.


Szállítás

webcuccatvetelipont

 

Vevő a következő szállítási lehetőségek közül választhat:

 

 


1. INGYENES SZÁLLÍTÁS! - 10 000 Ft feletti értékű rendelés esetén

postapont partnerAz ingyenes kiszállítás választása esetén a rendelést az MPL csomagküldő viszi házhoz, a csomag feladásától számítva két napos szállítási határidővel!

 

2. Postapont bruttó 790,-Ft. 

postapont partnermin. 2 napos szállítási határidővel. Választhat postát, MOL kutat, Coop üzletet, vagy posta csomagautomatát.

  

3.  MPL postai csomag bruttó 850,-Ft.

   min. 2 napos szállítási határidővelmpl logo

 

5.  GLS futárszolgálat bruttó 980,-Ft.

   min. 1 napos szállítási határidővel logo gls

Eladó felhívja Vevő figyelmét arra, hogy a csomagot kézbesítéskor a postás előtt vizsgálja meg és sérülés észlelése estén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Eladó nem fogad el.
mpl logo postapont partner logo gls
A délelőtt 11 óráig leadott rendelések kerülnek aznap feladásra! A 11 óra után leadott megrendelések másnap kerülnek feladásra!

hazhozszallitas

14naposgarancia

ingyenszallitas

Termék kategóriák

×

Paleobutik webáruház